29.01.2010

Charlie'nin melekleri..

Charlie'de kim? Pardon.

Polat'ın melekleri!..

Adnan Polat
ve ekibi öyle şeyler yapıyor ki, Lukunku'lar İnamoto'lar Fleurquin'lerle  kandırılıp aldatılan Galatasaray taraftarına,  Galatasaray markası'nın yıllarca ne derece kötü kullanıldığını gösteriyor. Özhan Canaydın faciası ile resmen yurda dönen bu marka'nın, tekrar dünya'ya açılmasının gururunu yaşıyor bugünlerde sarı-kırımızı renklere gönül verenler..
Şunu da belirterek Sezar'ın hakkını Sezar'a veriyorum; Aslantepe projesi!..



Haldun sihirbaz mı?

Haldun Üstünel'in başarısı'nın sırrı: VİZYON!..
Hedef'in ne olduğu aslında Frank Rijkaard geldiğinde belli oldu. Anlamayanların çoğu Neeskens açıklandığında çaktı durumu, bazısı'da Jan Derks'in Alt Yapı'nın başına geçmesi ile.. Hala anlamayanların jeton'undan şüphe ederim!


Rijkaard faktörü

Giovani Dos Santos
, Joao Alves gibi genç yetenekleri Türkiye'ye getirebilmek zor iş, sadece para ile olacak iş degil.. Bunda Rijkaard'ın payı büyük-unutmamak lazım! Tabii Rijkaard'ı Türkiye'ye getiren Üstünel'inde..
Surinam asıllı Hollandalı hoca Türkiye'ye temelli geldi gibi birşey bu, öyle de olması gerek aslında. 2 senede ortalama 3-4 hoca ile çalışan kulüplerimiz buna alışır umarım..

Galatasaray ''RIJKAARD'' ismini akıllıca kullanıyor, devrimin bir parçası işte..


Uzun vaadeli başarılar için istikrar önemli, bırakında 1. Fatih Terim dönemindeki o istikrarı bu yönetimde, bu teknik heyet'de yakalasın..

Ne dersiniz? Sabırlı olabilirmiyiz?..



Fenerbahçe ve Beşiktaş analizi çok yakında..

1 yorum:

  1. genc yasina ragmen bu kadar iyi ve dogru konularala deginip yazman sevindirici...
    yazin gercekten guzel olmus takip e deger yazarlardan birisin

    YanıtlaSil