1.02.2010

19. Hafta Analizi


''JO''GA BONITO ;
Aslında Türkiye'nin Galacticos'u haline gelen Galatasaray, bu mükemmel zemin'de şov yapması beklenirken, işi zora soktu ve hep bir ağızdan ''zor olan güzeldir'' deyip 3 puanı zorla aldı. Şov bekleyen taraftarlar bunu şimdilik akıllarından silsinler. Takım oturmamışken, Keita ve arkasında Sabri yokken, boşuna heveslenmesinler..
Önemli olan kayıpsız devam etmekti ve bunu da başardı bu hafta Sarı-Kırmızılı ekip.

Jo golle moral depoladı ve belki de Rusya'da bırakıp İngiltere'ye götürmediği öz güvenini İstanbul'a davet etti.
Gio için söylenecek tek cümle şudur: Göster kendini Gio!

''UĞUR'' BÖCEĞİ ;


Fenerbahçe eksik ve biraz da olsun korkarak gittiği Sivas'tan farkla ve de en önemlisi 3 puanla döndü. Sol açığa transfer ''gerekli mi-gereksiz mi'' sorularını birde Sivas maçında harikalar yaratan Antonio Banderas'a sorun!.. .

Abdurrahman'da cevaplaya bilir, eğer kendine geldiyse..



YETEEER MUSTAFA (DEMİRÖREN) YETEEER ;


Beşiktaş'ın ite kaka aldığı maçlar sanki dizi halinde çekilmiş, her hafta yeni bölümü yayınlanıyor.

''Dünya Kupalarında neden hakemimiz yok?''-sorusuna doğru cevabı 54. dakikada veren Sayın Özgüç Türkalp'e teşekkür ederek ve ''Aaa demek bu yüzden yokmuş, doğru ya!'' diyerek noktalıyoruz.




Futbol'dan uzak kalmak ne zormuş.. Allah ayırmasın.. Kalın sağlıcakla!

1 yorum:

  1. güzel yazmışsın kanka..her ne kadar uğur boral son maçta süper bir performans ortaya koysada onun devamlılığı yok ya..bugün iyi yarın kötü..nolursa olsun sol kanata bi oyuncu iyi olurdu..dentinho falan diyorlardı hayal onlar öyle bi genç yeteneği türkiyeye getiremezsin fazla uçmasına gerek yok yönetimin..neyse kardeşim kolay gelsin..

    YanıtlaSil